Productsamenstelling verkade fairtrade Chocoladereep Puur


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker tuurke)

De volgende ingredienten van verkade fairtrade Chocoladereep Puur maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
177 Cacaoboon (Theobroma cacao)
197 Rietsuiker (Saccharum officinarum)
50 Soja (Glycine max)

Eventueel bevat verkade fairtrade Chocoladereep Puur nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

rietsuiker,cacaomassa,cacaoboter,emulgator(sojalecithine).Ten minste 55% cacao. Is vervaardigd waar ook melk en noten worden verwerkt.Waar te koop?

supermarkt

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelenintolerantie passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.