Productsamenstelling C1000 KIDNEYBONEN rood 250GR BLIK


(Dit levensmiddel is het laatst bijgewerkt door gebruiker amvink)

De volgende ingredienten van C1000 KIDNEYBONEN rood 250GR BLIK maken deel uit van de Medisynx BASIS analyse. VIDA leden kunnen als ze zijn ingelogd deze ingredientenlijst ook zelf bijwerken.

STATUS: Het is onbekend of u dit levensmiddel verdraagt. Bent u ingelogd?
CodeIngredient
429 Kidneyboon (Phaseolus vulgaris sp.)

Eventueel bevat C1000 KIDNEYBONEN rood 250GR BLIK nog andere ingredienten die niet onder de Medisynx analyse vallen. De volledige samenstelling, zoals op de verpakking vermeld, staat hieronder:

RODE KIDNEYBONEN, WATER,SUIKER.ZOUT, E509, E385


Opmerkingen/waarschuwingen:


BEVAT SUIKER EN ZOUT DIE NIET OP DEZE LIJST ZIJN AAN TE VINKEN


Waar te koop?

C1000

Disclaimer.


De informatie op deze pagina's is uitsluitend bedoeld ter informatie van de leden van stichting VIDA, opdat zij levensmiddelen kunnen selecteren die bij hun persoonlijke levensmiddelenintolerantie passen.
Wij beoordelen geen levensmiddelen of ze "goed" of "slecht" zijn. Alle levensmiddelen die in Nederland op de markt worden gebracht moeten wettelijk aan strenge eisen voldoen. Uw immuunsysteem is uniek en stoffen die voor u onverdraaglijk zijn, hoeven dit niet voor andere mensen te zijn. Alle levensmiddelen in deze database zijn door leden van stichting VIDA ingevoerd en zijn dus onderhevig aan menselijke fouten. We nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie.

Leest u daarom altijd zorgvuldig het etiket van levensmiddelen die u koopt. De samenstelling van een product kan door de fabrikant ook zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd.